Március 21-én megduplázódott Rogán Antal budai ingatlanvagyona

POLITIKA
2014 március 26., 15:00
comments 53

Március 21-én kézzel javította a Parlamentben januárban leadott vagyonnyilatkozatát Rogán Antal. A vagyonnyilatkozatának második oldala addig így nézett ki:

roganvagyon_0131

Azóta pedig így:

roganvagyon_0321

Mint láthatják, Rogán Antalnak hirtelenjében megduplázódott a budai ingatlanvagyona. A korábbi vagyonnyilatkozataiban szintén 50 százalékos tulajdoni hányadot tüntetett fel.

Pedig az ingatlannyilvántartás szerint a lakás száz százalékban az ő tulajdonaként szerepel. Ezt Rogán ellenfelei is kiszúrták, értesüléseim szerint március 21-én, vagyis a változtatás napján került nyomdába a szórólapjuk, amin leleplezték volna a hibát.

Rogán kézzel írt magyarázata szerint "az ingatlant házastársi közös vagyonnak tekintem, így valójában 50%-a a feleségem tulajdona. Az ingatlannyilvántartásban azonban 100%-ban sajátként szerepel".

Rogán Gaál Cecíliának, Rogán nejének amúgy a saját nevén is van egy lakása a lakóparkban, egy 141 négyzetméteres lakás 52 százaléka az övé. Mindkét lakást hitelből vásárolták, a tulajdoni lapok alapján Rogánnak 111 ezer euró, nejének 30 millió forint hitel van bejegyezve a lakásra.

photo_camera Ilyen egy terasz a Pasa Parkban.

A Pasa Parkban 136-211 négyzetméteres lakásokat árulnak 81,5-162,6 millió forint közötti áron, az átlagos négyzetméterár 597 ezer forint - vagyis a Rogán nevén levő lakás kb. 89 millió, a felerészt a neje tulajdonában lévő lakás 84 millió forintba kerülhetett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt