Kunhalmi Ágnesnek nincs diplomája

POLITIKA
2014 március 27., 08:48
comments 418

A szocialista képviselőjelöltről a Lőrinci blog írta meg, hogy nincs diplomája, és miután a blog efelől érdeklődött, választ nem kaptak, viszont átírták Kunhalmi végzettségét az MSZP honlapján.

Előtte

A Wayback Machine megmutatja, hogy nézett ki Kunhalmi oldala korábban.

kunhalmi előtte

Utána

kunhalmi utána

Kunhalmi Ágnes a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy (amikor a Simon-ügy után a budapesti 18. kerületben a baloldali összefogás jelöltje lett) egyértelműsítették az önéletrajzában szereplő adatait, mert korábban csak a két egyetem volt feltüntetve a tanulmányok között, és szerinte ez okozhatta a „félreértést”. Kunhalmi azt is mondta: soha sehol sem állította, hogy meglenne a diplomája vagy a nyelvvizsgája, és több fórumon egyértelművé tette már, hogy a papír megszerzése folyamatban van.

Másfél hete még ezt mondta magáról a life.hu-nak:

„Szegedre jelentkeztem kommunikáció szakra, természetesen Budapesten maradva, majd két év után már politológiára is jártam az ELTE jogi karára. Innentől a két egyetemet párhuzamosan végeztem.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.