https://444.hu/assets/orban_vezetek-2_fejlec.jpg

Összeért a Fico-Orbán kampány: egy el nem készült gázvezetéket adtak át

POLITIKA
2014 március 27., 16:21
comments 46

Orbán Viktor megszámlálhatatlan átadója, avatója, megnyitója közül a héten a legkiemelkedőbb a szlovák-magyar közös gázvezeték szalagvágója. Ugyanis a négyes metróval meg a nyíregyházi Lego gyárral szemben, ez még közel sincs kész. Csak július elsején indul a vezeték tesztidőszaka, a tényleges működés meg csak 2015. januárjában.

photo_camera MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Szlovákiában és Magyarországon is kampány van, ezért Ficonak és Orbánnak is nagyon jól jött, hogy szerepelhetnek közösen, barátilag: csaptak egy átadó ünnepséget a Pest megyei Szadán. Fico elmondta, hogy

a gázvezeték-összekapcsolás jelentősen hozzájárul az energiabiztonság megteremtéséhez.

Orbán kiegészítette,

a magyar energiaellátás szempontjából történelmi jelentőségű a magyar és a szlovák földgázhálózat összekapcsolása.

photo_camera MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Orbán még elmondta, hogy a kormány fenntartja azt a célt, hogy a háztartási és az ipari áram ára Európában Magyarországon legyen a legolcsóbb. A két politikus levonulása után a munkások tovább dolgoznak a gázvezetéken. (MTI)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.