Rogánné férje alpolgármesterének nejével osztozik a Pasa parki lakásán

Szerdán Rogán Antal váratlan ingatlangyarapodásának apropóján már írtam róla, hogy nejének, Rogán Gaál Cecília Ágnesnek is van tulajdona. A birtokomba került tulajdoni lap alapján Rogánné egy 141 négyzetméteres lakás résztulajdonosa 52/100 tulajdoni hányadban.

A társtulajdonosa Deák Annamária. Hogy ki ő?

A Facebook graphsearche alapján Rogán Gaál Cecíliának egyetlen Deák Annamária nevű barátja van - és azt azért feltételezhetjük, hogy akivel közös lakása van, az a barátja is. Deák nyilvánosan is elérhető fotói között pedig ez a kedves családi kép is látható, amin férjével és kislányával a szigligeti strandon pózol.

deakannamaria_p

A férje nem más, mint Puskás András. Aki nem más, mint a Belváros-Lipótváros egyik alpolgármestere, vagyis Rogán Antal helyettese.

A Deák és Rogán Gaál közös tulajdonában lévő, 141 négyzetméteres lakás értéke 84 millió forint, a tulajdoni lap alapján 30 milliós jelzálog van bejegyezve rá.

Rogán és neje vagyongyarapodása miatt Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke pénteken vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezett. Arra kíváncsi, hogy miből lett elég pénze Rogánéknak másfél, összesen 220 négyzetméternyi lakásra a Pasa parkban, illetve hogy vannak-e más, eltitkolt vagyontárgyai is. Rogán ugyanis a tulajdoni lap alapján száz százalékban saját tulajdonú lakását is úgy tüntette fel vagyonbevallásában március 21-ig, mintha az csak felerészben volna az övé.

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.