Olasz férfi + kóla + Mentos + koton = :DDDDD

tech
2014 március 30., 15:16

Biztos mindenki ismeri a régi jó trükköt: ha kólába Mentost dobsz, csoda történik. Most láthatóan a világ egyik legizgatottabb olasz férfija, Magic Mille adott új csavart a trükknek.

A bűvész Nutellát kent a kólásüvegbe, és – természetesen duct tape helyett szigszalaggal – ráragasztott egy kotongumit, tele Mentosszal. (Hogy a Nutellára miért van szükség, nem világos, talán a hazai ízek végett.)

A vége kiszámítható, mégsem okoz csalódást, hála a legvadabb futballkommentátorokat lealázó kopasz olasz előadásmódjának.

Jó étvágyat! (Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.