Rogán Antal hirtelen megint javított egyet a vagyonnyilatkozatán

2014 március 31., hétfő 16:29
82

A Fidesz frakcióvezetőjének nincs szerencséje: itt a kampány utolsó hete, biztos rengeteg dolga lenne, erre folyamatosan a vagyonnyilatkozatával kell bíbelődnie. Március 21-én azért kellett átírnia bevallását, mert megduplázódott a budai ingatlanvagyona. Most pedig máris itt az újabb változtatás.

A Parlament honlapjáról elérhető vagyonnyilatkozatban több mai dátummal beletoldott ingatlangyarapodás is szerepel. Azok, amikről az utóbbi napokban mi is beszámoltunk. Így az, hogy a Pasa Park lakóparkban található lakása egy télikert beépítése miatt időközben 149-ről 185 négyzetméteressé nőtt, és felbukkant egy eddig nem jelzett teremgarázs is.

rogán_vagyon

A lakóparkban amúgy Rogán feleségének is van egy lakása. A 141 négyzetméteres lakáson Rogánné 52:48 arányban osztozik Deák Annamáriával, aki Rogán helyettesének, Puskás Andrásnak a neje. A két lakást Rogánék alighanem összenyitották, de a vagyonnyilatkozatból ez még mindig nem derül ki.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt