Rogán Antal hirtelen megint javított egyet a vagyonnyilatkozatán

POLITIKA
2014 március 31., 16:29

A Fidesz frakcióvezetőjének nincs szerencséje: itt a kampány utolsó hete, biztos rengeteg dolga lenne, erre folyamatosan a vagyonnyilatkozatával kell bíbelődnie. Március 21-én azért kellett átírnia bevallását, mert megduplázódott a budai ingatlanvagyona. Most pedig máris itt az újabb változtatás.

A Parlament honlapjáról elérhető vagyonnyilatkozatban több mai dátummal beletoldott ingatlangyarapodás is szerepel. Azok, amikről az utóbbi napokban mi is beszámoltunk. Így az, hogy a Pasa Park lakóparkban található lakása egy télikert beépítése miatt időközben 149-ről 185 négyzetméteressé nőtt, és felbukkant egy eddig nem jelzett teremgarázs is.

rogán_vagyon

A lakóparkban amúgy Rogán feleségének is van egy lakása. A 141 négyzetméteres lakáson Rogánné 52:48 arányban osztozik Deák Annamáriával, aki Rogán helyettesének, Puskás Andrásnak a neje. A két lakást Rogánék alighanem összenyitották, de a vagyonnyilatkozatból ez még mindig nem derül ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.