Tökönrúgta a rendőrt, megette a feljelentést, pajzsnak használt egy kislányt

Hat, illetve négy bűncselekmény miatt emeltek vádat a hétvégén két flagstaffi nő, a McCabe nővérek ellen. A 23 éves Jennifer Lynn és nővére, a 27 éves Shantelle Martine éppen a helyi Walmartba készült, de a személyzetnek gyanús lett, hogy ők lophattak csirkeszárnyat a közeli Albertson's szupermarketből, ezért riasztották a rendőrséget.

Az ezután történteket pontokba szedve, a megértést segítő ábrákkal tudjuk csak elmagyarázni:

illusztráció: Tbg

1. A kiérkező járőr igazoltatja a két McCabe-et, jegyzőkönyvezik a történteket. Az egyik rendőr elkéri a másiktól a jegyzőkönyvet.

2. A fiatalabbik McCabe kitépi a rendőrnő kezéből a jegyzőkönyvet és megkarmolja.

3. Dulakodás kezdődik. A rendőr földre viszi a nőt, aki viszont átfordul a hátára és többször tökön rúgja. A rendőr válaszul ököllel beveri az arcát.

4. Mindeközben és mindezek ellenére a fiatalabb McCabe a szájába veszi, megrágja és lenyeli a feljelentést. Azért, mert abban a személyes adatait is rögzítették, és ő erre érzékeny.

5. Az idősebb nővér ráveti magát a húgát verő rendőrre, rá meg a rendőr társa veti magát.

6. A pathelyzet feloldásaként a két irányból vert rendőr előveszi a sokkolóját, mire az idősebb McCabe felkapja és pajzsként maga elé tartja a velük lévő hároméves gyereket.

Végül így is letartóztatták mindkettejüket. A fiatalabbik McCabe-et, Jennifer Lynnt bolti lopással, gyermek veszélyeztetésével, ellenszegüléssel, tárgyi bizonyíték megsemmisítésével és kétrendbeli rendőr elleni erőszakkal vádolják. Az idősebbik McCabe-et, Shantelle Martine-t bolti lopással, a nyomozás akadályozásával, a vádemelés akadályozásával és egyrendbeli rendőr elleni erőszakkal vádolják. (Via Arizona Daily Sun)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.