A Fidesz szerint nincs Rogán-ügy

POLITIKA
2014 április 01., 12:48
comments 65

Mit gondol a párt arról, hogy Rogán Antal nem tüntette fel vagyonának egy részét vagyonnyilatkozatában?

- kérdeztük a Fidesz szóvivőjét, Zsigó Róberetet.

photo_camera Fotó: Botos Tamás

"A szocialisták ki sem látszanak a bűncselekményekből, ennek ellenére kétségbeesetten és alaptalanul vádaskodnak, hogy eltereljék a figyelmet arról, hogy minden nap kinő egy titkos szocialista bankszámla. Rogán Antal egy lakásbővítésen van túl, és az ezzel járó változást vezette át szabályosan vagyonnyilatkozatába Ez egy teljesen más súlycsoport, mint az, hogy a szocialisták alelnöke Graztól Zürichig százmilliókkal furikázott."

zsigo_robert_5

"Nincs Rogán-ügy"

- mondta sajtótájékoztatója végén Zsigó.

A lakásbővítésről szóló részt ugyanakkor legfeljebb a történetnek azt a részét magyarázza, hogy a második módosítás során Rogán 36 négyzetméterrel, egy télikerttel és a lépcsőház egy részével bővítette lakását.

Ingatlanvagyona megkétszerezésekor ugyanakkor semmi ilyesmi nem történt. 2009-ben megvett egy lakást, ami mindig is az övé volt, de az utóbbi években végig csak 50 százalékos tulajdonrészt tüntetett fel ebben. Múlt héten eszébe jutott, hogy valójában 100 százalékban az ő tulajdona.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.