Rogán Antal adóhatósági vizsgálatot kér saját maga ellen

POLITIKA
2014 április 01., 18:26

kérke

Nem, nem azért, mert már ő sem tudja segítség nélkül követni, hogy hogy lesz napról-napra egyre nagyobb a lakása, hanem azért, hogy tisztázza: becsületesen szerezte a vagyonát.

Rogán az MTI-nek írt egy közleményt, amiből az is kiderül, hogy ő csupán egy csúf baloldali összeesküvés áldozata. Ennek nem fejtem ki a részleteit, szerintem el tudják képzelni, hogy alakul egy ilyen. A lényeg, hogy az ő élete

"nyitott könyv",

illetve, hogy

"polgármesterként és parlamenti képviselőként is eredményeket ért el"

A legmeghatóbb mondat talán ez:

"Rengeteg hitelük van, 60 millió forinttal tartoznak csak a bankoknak, kaptak családi segítséget, és magánszemélyeknek is tartoznak"

Az nem derült ki, hogy lehet-e adományokat küldeni a nehéz anyagi helyzetben lévő V. kerületi polgármesternek, hogy kiverekedje magát az adósságcsapdádból. Én szurkolok neki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.