Kérek egy A3-ast! Hatos lett, maradhat?

POLITIKA
2014 április 04., 14:05
photo_camera Fotó: Cink

Csak a vicc kedvéért mondom, hogy mit ír az autójáról Rogán Antal a vagyonnyilatkozatában. Azt, hogy egy Audi A3-ast bérel tartósan. Igazából egy A6-ost használ, saját hivatalos magyarázata szerint azért, mert amikor elromlott az A3-asa sebességváltója, a bérbe adó cég a javítás idejére ezt adta neki.

Na, Szily László értesülései szerint ezt a csereautót parkolta le a múlt csütörtökön vagy pénteken az Apáczai gimnázium udvarán. A kocsiból mindent átpakoltak egy másik autóba, az A6-os All Road Quatro kombi pedig azóta az iskola udvarán áll.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.