Rogán Antal majd később megmutatja

POLITIKA
2014 április 04., 06:02

Rogán Antal az Inforádióban vendégeskedett csütörtök este, és ott többek között arról kérdezték, honnan volt pénze ilyen sok ingatlanra, és azok miért nem szerepeltek a maguk teljességében a vagyonnyilatkozatában.

Ezekre konkrétan nem válaszolt, de azt mondta, hogy minden rendben van.

Természetesen én kész vagyok arra, hogy minden részlettel elszámoljak, de most nem kívánom az ellenfeleimnek megadni azt a lehetőséget, hogy itt egyenként mindent előcsócsáljanak a kampányban.

 

Most ugyanis már az is "picit sok" neki, hogy "halott nagyanyja örökségét" veszik elő. Az őt ért támadások kampányhazugságok, és az adóhatóság vizsgálatából minden ki fog derülni. A vizsgálat eredményét majd nyilvánosságra hozza, de addig nem látja szükségét, hogy vagyonszerzéséről beszámoljon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.