Rogán Antalék balatoni háza is nagyobb, mint ami a vagyonbevallásában szerepel

POLITIKA
2014 április 04., 06:23

Rogán Antal balatonlellei háza nagyobb, mint ami a vagyonbevallásában szerepel. Ezt földhivatali térképmásolat alapján állapították meg szakértők a hvg.hu-nak.

A vagyonbevallásban 130 négyzteméteresnek mondott ház a melléképülettel együtt 226 négyzetméteres lehet.

Rogán Antal azt mondta a hvg-nek, hogy azért írt kisebb házat a vagyonbevallásába, mert az épület felét - szerződésben kötött mewgállapodás szerint - a testvére használja.

Ez az a ház, amit Rogán Antal nagymamája 79 évesen vásárolt, majd néhány hónappal utána az unokáira hagyta. Rogán Antal kéri, hogy a nagymamája emlékét mindenki tisztelje. (hvg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.