Ön meg tudja mondani valakiről ruha alapján, hogy kire szavaz?

POLITIKA
2014 április 05., 20:39
comments 28

Bajnai Szelényi Zsuzsa kampányzáróján mondat ezeket.

"Ha félnek, öltözzenek fideszesnek, a fülkében meg szavazzanak Szelényire, jöjjenek ki, kacsintsanak egyet a fideszesre, és másnap jöhet a változás."

Sajnos azt nem fejtette ki, hogyan öltözködnek a fideszesek, így nem biztos, hogy minden támogatója követni tudja az utasításait.

Talán segíthet valamit Orbán Viktor 2002-es nyilatkozata.

felvetődött az a lehetőség, miszerint esetleg a kokárdával megjelenő választóknak a szavazókörben nem lepecsételt szavazólapot adnak, amitől voksuk érvénytelenné válik.

Szóval a kokárda az egyik ilyen azonosító. Jegyezzék meg! Mondjuk fura lesz, hogy az igazi fideszesek fognak kokárda nélkül szavazni, az álfideszes ellenzékiek meg kokárdában, egymásra kacsintgatva. Ebből akár még szerelmek is szövődhetnek.

Nem csak a fideszesek és az ellenzékiek, a jobbikosok is figyelnek arra, milyen ruhában mennek szavazni.

Azt írják például a Facebookon, hogy

Mindenki olyan öltözékben menjen szavazni, amiről NEM árulkodik, hogy a JOBBIKKAL szimpatizál.

Ők adnak tippeket a szavazólappal és a golyóstollal kapcsolatban is.

Ha önnek van ötlete, ne adj isten fényképe, amiről fel lehet ismerni a különböző pártok szavazóit, akkor feltétlen írja meg kommentben!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.