Miért utálják a nők, ha a férfi pornót néz?

életmód
2014 április 08., 10:14

Szia anarki

Az a nagyon nagy kérdésem van, hogy miért borulnak ki a lányok, hogyha a barátjuk pornót néz vagy néha ránéz egy másik nőre? Vagy velem van a baj, hogy ez nem zavar? Szerintem amúgy minden lány néz például pornót, tehát igazán hagyhatnák a barátjuknak is.

Köszi

Mili

Szia Mili,

Ez több kérdés egyben, haladjunk sorban.

1. Sok nő eleve utálja a pornót. Ennek egészen pontosan egymillió oka van, a legnyilvánvalóbb feminista érvektől (kizsákmányolás, kiszolgáltatottság, a nőket lealacsonyító ostoba sztereotípiák) egészen addig, hogy a világon jelenleg létező pornó 95, de inkább 98 százalékát férfiak készítik férfiaknak, férfiaggyal, férfivágyak felkeltésére.

2. Ennek megfelelően sok nő nem néz pornót.

3. Mivel eleve utálja a pornót, sok nőt zavar, hogy a barátja pornót néz. Elbizonytalanodik, sértve érzi magát a nőiességében, kisebbrendűségi érzése támad. Hogy miként reagál, az más kérdés, a kiborulás, amit írsz, nagyjából félúton van a lehetséges reakciók skáláján, ami a teljes érdektelenségtől a kapcsolat megszakításáig vezethet, hogy csak a szélsőségeket említsük.

Ha nő vagy, Mili, nem vagy átlagos nő. De most tegyük fel, hogy átlagos férfi vagy:

Hazamész este, a barátnőd a kanapén ül a laptoppal az ölében. Kérdezed, mit csinál, kiderül, hogy a "Three Well-hung Factory Workers Engage in Deeply Emotional Anal Sex 2"-t nézi, mert az első rész is bejött neki. Másnap reggel felébredsz, kimész a konyhába, hát nem azt látod, hogy miközben fő a kávé, a laptopon éppen a "100 Giant Cocks Up Close: a Compilation" megy? És amikor egy hét múlva nagy nehezen ráveszed a barátnődet a szexre, megkér, hogy közben hadd nézze a kedvencét, az "Old Grandpas Lick Teen Pussy"-t, amitől neked esetleg az élettől is elmegy a kedved. Ő meg nem érti, mi a bajod. Hiszen ez csak pornó.

Amúgy meg kétfajta férfi létezik: aki néz pornót, és aki nem vallja be. Sajnos ez van. A nőkön múlik, hogyan dolgozzák fel. A férfiak dolga meg az, hogy miután meggyőződtek róla, hogy a barátnőjük biztosan utálja a pornót, gondosan megtartsák magánügyüknek a pornónézést, és rendszeresen ürítsék a browserben a historyt.