BREAKING: Egyáltalán nem viselkedett normálisan Jude Law

Tbg
2014 április 10., csütörtök 8:44
129

A brit filmsztár normálisan viselkedett kedd este a budapesti bulinegyedben, tudta meg az Origo. Néhány perc múlva az Origótól megtudta a 444 is.  Egyre több olvasó is így tudta meg.

Aztán észrevettük az Oxox tudósítóinak mobillal készült videóját, amiből kiderült, hogy amit eddig tudtunk, az pont az ellenkezője az ún. igazságnak.

Jude Law valószínűleg nem tudta, hogy egy világvárosban van éppen, és nem Londonban.

Nézzék:

judelaw-zimanyi

Most ezt nézzék:

judelaw-zimanyi2

A helyzet az, hogy Jude Law az este egyik pontján túl elkezdett kevésbé normálisan viselkedni: berúgott, dülöngélt, és részegen igyekezett lesmárolni Zimányi Linda modellt.

A magyar lány persze egy ideig ellenkezett, kobrázott, azaz próbált kitérni a dülöngélő brit whiskeytől illatos szája elől, de mint a későbbieken látszik, egy idő után feladta a küzdelmet.

(Hogy került oda Zimány Linda? Fogalmunk sincs. A Velvet mindenesetre azt írja, levonhatott az estéből valamiféle következtetést, mert hollywoodi pálmafák tűntek fel Facebook-oldalán csütörtökön.)

Az Oxox szerint együtt hagyták el a helyszínt, ugyanazzal a taxival hajtottak el.

Íme az Oxox lesivideója, a felvétel alatt hozzáfűzött kommentárokkal különösen szórakoztató az egész:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt