Reszkess, Facebook, itt a Magyar Vagyok, a színmagyar közösségi portál!

tech
2014 április 10., 07:38

"Globális ismeretségi háló" alcímmel indult a Facebook-verő közösségi portál, a Magyar Vagyok. A szájtnak máris számos felhasználója, van, például Márton, Zoltán, Zoltan és Ferenc, lehet rajta legújabb fényképalbumokat megtekinteni, (Eden, Deutschland, Vackor Csilla albuma), vannak rajta Események, Hírek, Áruház (Céklalé 3 l, 2135 Ft; CSODASZARVAS MÉREGTELENÍTŐ Teakeverék 100 gr 900 Ft.; illetve KECSKEMÉTI NATÚR VEGA extra minőségű ételízesítő 200g, 1,300 Ft.

És a legjobb, hogy az egészet a Facebookon lehet lájkolni.

A partnerek között megtalálható a Szórvány Portál, a Magyar Táltos és a Sapientia Hungariae Alapítvány is.

Nem ez az első magyar tematikájú közösségi szájt egyébként, nyolc évvel ezelőtt például az e-hun.hu próbálkozott hasonlóval, de annak sajnos már nyoma sincs. Reméljük, a Magyar Vagyok sikeresebb lesz!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.