Így lett sokkal szebb a Pancsóaréna

internetek
2014 április 19., 11:21

Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy hatalmas sikert aratott internet- és világszerte a 444 játéka, amelynek segítségével a kedves felhasználók bármit írhattak a hétvégén felavatásra és felszentelésre kerülő Felcsúti Nitrátos Pácsó Aréna lelátójára. Nem láttad még? Akkor itt nyomhatod, mint süket a csengőt!

Száznál is több pályamunka érkezett, ezek közül válogattuk ki a 30 legjobbat. Illetve hát egészen pontosan a 30 legjobbat, ami nem volt súlyosan becsületsértő. Élvezzük végig mindet!

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.