Tudta ön, hogy Mészáros Lőrincnek egészen kiváló humora van?

POLITIKA
2014 április 23., 19:19
comments 119

A teljes interjú a holnapi Heti Válaszban fog megjelenni, de már az is sikítva, fuldokolva röhögős, ami eddig kikerült. Tehát Mészáros Lőrincet hallják:

"Később is sikeresen vállalkoztam tovább, tehát nem a Fidesz-kormányoknak köszönhetően gazdagodtam meg."

joker1

"A beruházás [az Akadémia] zöme akkor valósult meg, amikor az alapító, tehát Orbán Viktor ellenzékben politizált."

nevet1

"Hamis az a vád, hogy az akadémia közpénzekből épült volna fel."

fassbender

"[A stadion] nem egy falusi csapaté, hanem egy bennlakásos, több száz gyereknek futballozási lehetőséget nyújtó akadémiáé. És persze az egész országé."

apes

"Közpénz egyetlen fillér sem jött a stadionra, hacsak valaki a társasági adó felajánlásának a lehetőségét nem tekinti annak."

boszorka
Nem csodálkoznék, ha holnap reggel verekedések alakulnának ki az újságárusok előtt. Ne aggódjanak, nekünk jár a Válasz, és meg fogjuk írni a legfontosabb dolgokat az interjúból!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt