A Duna TV technikusa olyat húzott, amit tévében eddig még senki

Média
2014 április 24., 11:33
comments 40

Ilyet tévében még nem láttunk, mert a Duna TV technikusa olyat varázsolt, hogy mindenki ledöbbent. A Comment blog vette észre, hogy a tévében egy Korda György koncertet vágtak rá a műsorvezetőre, szegény technikus pedig bennragadt a képben. De egy jó technikust egy ilyennel nem lehet zavarba hozni.

Nézzük meg még egyszer:

duntv

Előszedte az egyik kevésbé ismert technikát, amit többnyire kisgyerekek és struccok alkalmaznak. A technika lényege, hogy ha én nem látok senkit, akkor ők sem látnak engem. A láthatatlansággal pedig olyan utak nyílnak meg előttünk, amiket korábban nem ismertünk. Bármit megtehetünk, bárhogy mozoghatunk. Az a kérdés, hogy jóra, vagy rosszra használjuk-e a láthatatlanságunkat. Cartman például nem jóra használta.

Jó, nézzük meg inkább még egyszer.

Van egyébként pár tippünk a hős technikusnak. Itt van, hogy csinálják a profik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.