Fodor Gábor nem tud megnevezni öt vidéki liberális vezetőt

2014 április 29., kedd 11:45
42

Az Index készített interjút a Magyar Liberális Párt elnökével. A saját állításuk szerint több mint 700 tagú párt vezére az interjúban végig azt bizonygatta, hogy a pártja nem csak egy kamupárt, aminek a farvizén beúszott a parlamentbe.

Közben viszont nem tudott megnevezni öt vidéki vezetőt (érdemes itt meghallgatni az erről készült hangfelvételt), nem volt hajlandó egy belső vitát sem említeni, és azt sem fejtette ki, mi történt, amikor azt mondta, hogy konkrét megkeresés érkezett Gyurcsány Ferenc részéről, hogy segítsen nekik frakciót alakítani, a DK pedig kikérte magának, hogy ilyenről szó sem volt. Fodor azt is beismerte, hogy rossz lett az anyagi helyzete abban a négy évben, amikor nem volt képviselő. (Most egyébként 82 milliót kap majd a párt az államtól.)

Fotó: Kovács Attila / MTI

A cikk végi szavazásban kb. 700-an mondták, hogy a párt egy létező liberális párt, és 4900-an, hogy Fodor Gábor alibiszervezete.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt