Fodor Gábor nem tud megnevezni öt vidéki liberális vezetőt

POLITIKA
2014 április 29., 11:45
comments 42

Az Index készített interjút a Magyar Liberális Párt elnökével. A saját állításuk szerint több mint 700 tagú párt vezére az interjúban végig azt bizonygatta, hogy a pártja nem csak egy kamupárt, aminek a farvizén beúszott a parlamentbe.

Közben viszont nem tudott megnevezni öt vidéki vezetőt (érdemes itt meghallgatni az erről készült hangfelvételt), nem volt hajlandó egy belső vitát sem említeni, és azt sem fejtette ki, mi történt, amikor azt mondta, hogy konkrét megkeresés érkezett Gyurcsány Ferenc részéről, hogy segítsen nekik frakciót alakítani, a DK pedig kikérte magának, hogy ilyenről szó sem volt. Fodor azt is beismerte, hogy rossz lett az anyagi helyzete abban a négy évben, amikor nem volt képviselő. (Most egyébként 82 milliót kap majd a párt az államtól.)

photo_camera Fotó: Kovács Attila / MTI

A cikk végi szavazásban kb. 700-an mondták, hogy a párt egy létező liberális párt, és 4900-an, hogy Fodor Gábor alibiszervezete.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.