Tizenöt éves gyerek szurkálta halálra a spanyoltanárnőt

külföld
2014 április 30., 16:58
comments 33

Egy tizenöt éves srácot vádoltak meg azzal, hogy megölt egy tanárt Leedsben. Ann Maguire 61 éves spanyoltanárnőt hétfőn támadta meg az elkövető és késelte halálra. A Corpus Christi katolikus iskolában tanító nő szeptemberben ment volna nyugdíjba, miután negyven évet végigdolgozott. Halálának körülményeit senki sem érti, az iskolában szerették, rengeteg koszorú gyűlt azóta össze az épületnél.

A photograph of teacher Anne Maguire sits on floral tributes outside Corpus Christi Catholic College after she was fatally stabbed in Leeds

Az iskolába azóta már megérkezett a pápa, David Cameron, és az ellenzéki vezér Ed Miliband részvétnyilvánítása is. Hogy miért ölt a fiatal srác, még nem árulta el a rendőrség. A tettest hamar elfogták, azóta előzetesben van. A helyi ügyész szerint nem kérdéses, hogy ő követte el a gyilkosságot. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.