Még mindig Csányi Sándor a leggazdagabb magyar

A Napi.hu idén is elkészítette a száz leggazdagabb magyar toplistáját, amit, ahogy 2011 óta megszakítás nélkül, most is Csányi Sándor, az OTP vezérigazgatója vezet.

A második a Péti Nitrogénművek tulajdonosa, Bige László. Ő talán arról a legismertebb, hogy előle vásárolta fel 23 milliárd forintért a KITE nevű céget egy Guba Sándor nevű ismeretlen.

A harmadik helyen a vagyonát egy igen népszerű videósztrímelő szolgáltatással, a Live Jasminnel megalapozó Gattyán György, gyakorló EOS-os áll.

Idén a listára kerüléshez 5,3 milliárd forintos vagyon kellett, a száz leggazdagabbnak együtt 2460 milliárdja van. Ez 7,9 százalékkal több, mint tavaly volt, vagyis a gazdagok reálértéken bő hat százalékkal gazdagabbak, mint egy éve voltak.

Simicska Lajos helyezéséről nem érkezett hír, az ő gazdagodásáról a Nézzük, mit nyert ma a Közgép című népszerű sorozatunkból tájékozódhat.

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.