https://444.hu/assets/tim-sherwood-tottenham.jpg

A Tottenham vezetőedzője egy szurkolót ültetett a kispadra

futball
2014 május 12., 13:09
comments 8

Tim Sherwood, a klub menedzsere a szezonzáró meccsen baráti ugratásként hívta le a törzsszurkolót a 89. percben, amikor a Tottenham 3–0-ra vezetett az – egyébként eladó – Aston Villa ellen. Sherwood szerint a foci a szurkolókról szól, ezért adta oda a szurkolónak a legendás mellényét, és ültette a saját helyére.

Mint mondta:

„Ez a fickó minden héten ott ül a lelátón, és kiabál nekem: »Hozd le ezt, vidd be azt, Tim!« Akár egy igazi menedzser, szóval itt volt az esély, hogy megkapja a lehetőséget. A mellényemet is állandóan cikizte."

(Forrás: Nemzet Sport Online. A fenti fotó forrása: Stefan Wermuth / Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.