A Zuschlag-közeli kamupártot megszervező Táncsics Péter 50 millió forintért játszik snapszert Monte-Carlóban

POLITIKA
2014 május 20., 20:28
comments 36

A választások idejére összerakott Új Magyarország Párt ügyvivője, Zuschlag János ismerőse, Táncsics Péter szerdán Monte-Carlóban fog snapszerezni az ötvenmilliós fődíjért.

Az Origo csodálatos találata alapján Táncsics a magyar snapszerszövetség elnöke, a szövetség közleménye szerint pedig a szerdai francia partin a magyar snapszerbajnok Kozmor Imre a kupagyőztes Táncsiccsal fog összecsapni.

Táncsics ügyvívője az Új Magyarország Pártnak, ami képes volt, igaz meglehetősen gyanús körülmények között, de országos listát állítani, és több mint százmilliós állami támogatást tehettek zsebbe. Országos listán a párt végül 1572 szavazatot kapott.

Ahogy az Origo írja, honlapjuk már nem üzemel, az ujmagyarorszag.hu domain most már eladó, Facebook-oldalukon semmiféle aktivitás nincs.

Táncsicsot az Átlátszó írása szerint 2004-ben épp azért zárták ki az MSZP Vas megyei szervezetéből, mert fiktív tagokat szerveztek be a pártba. Szintén az Átlátszó írta meg, hogy a snapszerszövetség több tagja is felbukkant az Új Magyarország Párt elnökségi tagjai között. (Origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.