18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Rapháború - A teljes film

Popkult
2014 május 20., 19:35
comments 70

Mr. Busta az utóbbi három évben egymás után tarolja le a Youtube-os toplistákat. De agresszív szövegei, hiperaktivitása és népszerűsége miatt szinte minden más rapperrel összerúgta a port. FankaDelivel, Curtisszel, Dopemanékkal a viszálykodás kimerült abban, hogy zenéikben egymást anyázták és fenyegették, de 2010 körül valódi bűnözők, a wantedosok is beszálltak a műfajba. Mr. Busta pár óvatlan mondatával hamar magára is haragította a nehézfiúkat, akik még a börtönben kezdtek el zenélni. És ekkor úgy tűnt, a zenéből a való életbe is átcsap a rapháború. A teljes sorozat egyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.