18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Rapháború - A teljes film

Popkult
2014 május 20., 19:35
comments 70

Mr. Busta az utóbbi három évben egymás után tarolja le a Youtube-os toplistákat. De agresszív szövegei, hiperaktivitása és népszerűsége miatt szinte minden más rapperrel összerúgta a port. FankaDelivel, Curtisszel, Dopemanékkal a viszálykodás kimerült abban, hogy zenéikben egymást anyázták és fenyegették, de 2010 körül valódi bűnözők, a wantedosok is beszálltak a műfajba. Mr. Busta pár óvatlan mondatával hamar magára is haragította a nehézfiúkat, akik még a börtönben kezdtek el zenélni. És ekkor úgy tűnt, a zenéből a való életbe is átcsap a rapháború. A teljes sorozat egyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt