Magyarországon a sikeres német márka – bemutatkozott az Uebler prémium kerékpárszállítója

hirdetés
2014 május 27., 05:51
comments 21
ad

Május 23-án délelőtt a termékbemutatóval egybekötött sajtótájékoztatón mutatkozott be a Profcar Hungary Kft., a vonóhorogra szerelhető Uebler kerékpárszállító kizárólagos hazai forgalmazója.

A cég ügyvezetője a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Magyarországon egyedülálló termék „viselkedését” a Magyar Autóklub pályáján élesben tesztelték. A teszt a szállító autó üzemanyag-fogyasztására és úttartására fókuszált. A felmérés azt a felvetést igazolta, hogy az autó fogyasztása mérhetően alacsonyabb volt a vonóhorogra erősíthető Uebler kerékpárszállítóval, mint más, tetőre szerelhető kerékpárszállítóval. Sőt az Uebler-rel szerelt autó extrém útviszonyok mellett is stabil maradt.

Dévai Dóra, értékesítési vezető az Uebler bicikliszállító használatának egyszerűsége mellett azt hangsúlyozta, hogy a tároló könnyű súlyának is köszönhetően könnyedén, akár egy mozdulattal rögzíthetjük a vonóhoroghoz.

15650+Fahrzeug+2Rad-geklappt

Az eszköz kettőtől akár négy bicikli szállítására is alkalmas. Egyedülálló biztonságot szolgál, hogy a kerékpárszállítót külön, és a bicikliket egyenként is le lehet zárni.

Az Uebler tárolása is egyszerű, egy közepes méretű táskába könnyen csomagolható.

A kerékpárkultúra fejlődésével bizonyára a kultúrált, biztonságos kerékpárszállítás igénye is teret hódít a kis hazánkban.

Az Ueblerről:

A Németországban 40 %-os piaci részesedéssel rendelkező márka jövőre lesz 50 éves. Széles termékpalettáján a legfontosabb helyet a kerékpárszállítók foglalják el. Az anyacég tevékenységének fókuszában áll az innováció – minden egyes termék piaci bevezetését legalább 6 hónapos fejlesztés előzi meg. A kerékpárszállítók fejlesztésénél a legfontosabb szempont az eszköz súlyának csökkentése úgy, hogy annak terhelhetősége nő.

A Profcar Hungary célja az Uebler magyarországi viszonteladói hálózatának kiépítése.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.