A vörös* szőnyegen ütötték arcba Brad Pittet

külföld
2014 május 29., 07:24
comments 32

Arcbaverték Brad Pittet. A színész neje, Angelina Jolie filmje, a Maleficent bemutatóján osztogatott autogrammokat a vörös - na jó, ezesetben kék - szőnyegen, amikor Vitalij Szedjuk ukrán tévériporter arcba verte.

photo_camera Alberto E. Rodriguez / Getty Images

A 25 éves Szedjuknak ez a specialitása - mármint nem kifejezetten a hírességek megverése, hanem a "megtréfálása". Ő ölelte át Leonardo DiCaprio lágyékát a Santa Barbara-i filmfesztiválon, és ő volt az is, aki a cannes-i fesztiválon bebújt America Ferrara estélyije alá, halálra rémisztve ezzel a színésznőt.

photo_camera Pascal Le Segretain / Getty Images Entertainment

Ez a móka viszont nem sült el olyan jól. A rendőrök letartóztatták, bántalmazással vádolták meg. Most húszezer dolláros óvadék fejében szabadulhat.

A rendőrség szerint a támadás szándékosnak tűnt, de hogy valóban az volt, azt majd a nyomozás tárja fel. (Via NY Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.