Lázár állítólag már befizette kétmilliós hotelszámláját

POLITIKA
2014 május 29., 13:04
comments 93
photo_camera Botos Tamás

Lázár János már visszafizette kétmillió forintos utazási költségtérítését, jelentette be csütörtökön Giró-Szász András. Azt is mondta, hogy Lázár János:

  • a miniszterelnök megbízásából utazott;
  • az ország érdekében találkozott másokkal.

Mindez persze joggal veti fel a kérdést, hogy ha minden szabályszerűen, ráadásul az ország érdekében történt, akkor mégis miért fizette vissza Lázár a költségtérítést?

Erre nem kaptunk választ, de azt megtudhattuk Giró-Szász kormányszóvivőtől, hogy a miniszterelnök megbízásából az ország érdekében történt találkozóknak

"az a sajátosságuk, hogy nem tartoznak a nyilvánosságra".

(Via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.