Fekete György akadémiája kitüntette Széles Gábor villamosmérnököt

képzavar
2014 május 30., 13:36
comments 87

Az Alkotmánybíróság döntése szerint sem semleges Magyar Művészeti Akadémia (MMA) köztestületi díjait adták át pénteken az akadémia közgyűlésén.

Az MMA aranyérmét első alkalommal ítélték oda,

Széles Gábor Neumann János-díjas okleveles villamosmérnök "kivételes vállalatvezetői és gazdasági stratégiaalkotó eredményei mellett a nemzeti média támogatásáért, közéleti és közösségi tevékenységért" vehette át az elismerést.

A Békemenetet szervező, amatőr ufókutató, Magyar Hírlap és Echo Tv-tulaj Széles mellett nagydíjat kapott Erdélyi Zsuzsanna Kossuth-díjas néprajzkutató, életműdíjat pedig Nemeskürty István író.

photo_camera Fotó: Szarvas / Tumblr

A művészeti író díját Szakolczay Lajos József Attila-díjas irodalomtörténész, művészetkritikus kapta, a Kováts Flórián-emlékérmet pedig Kucsera Tamás Gergely filozófus, az MMA főtitkára érdemelte ki. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.