Pintér gyógyul

futball
2014 június 10., 13:41
comments 10

Az MLSZ szerint sokat javult az állapota Pintér Attilának, a magyar labdarúgó-válogatott szakvezetőjének. Mint írják:

„Pintér Attila kórházban fekszik, de az orvosok tájékoztatása szerint fokozatosan kap erőre és ha nem történik váratlan fejlemény, akkor hamarosan hazaengedik. A kapitánynak ugyanakkor továbbra is nyugalomra és pihenésre van szüksége a mielőbbi gyógyuláshoz.”

Pintér Attila azt mondta, már vissza tudta nézni a kazahok legyőzéséről készült felvételeket, ami nagyban javította kedélyállapotát és az is sokat segített neki, hogy rengetegen keresték meg szombat óta. Játékosok, kollégák, szurkolók kívántak neki mielőbbi jobbulást.

Pintér szombaton, a kazahok ellen 3-0-ra megnyert barátságos meccs előtt lett rosszul, és nyombélfekéllyel kórházba került, ezért nem lehetett ott a csapattal a Puskás Ferenc Stadionban. A szombaton elvégzett műtéttel a panaszokat kiváltó okokat megszüntették. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.