Úgy újuljon meg az MSZP, ahogy Farkasházy vécéje

Tbg
POLITIKA
2014 június 21., 20:13

Molnár Gyula, Újbuda hírhedt polgármestere, aki ugyancsak lent járt a Balaton parti baloldali dzsemborín (úttörőtáborban), Facebookján közölte, hogy hogy Farkasházyék felújították azt a vécét, amit tavaly az Index munkatársai lefényképeztek, és amin a házigazdák eléggé kiakadtak.

Molnár szerint a WC-t felújították, és erre van szükség a baloldalon  (mármint felújításra), íme:

photo_camera )

Na, most én nézegetem a tavaly és a most készült felvételt, és nem látom, hogy mit újítottak fel rajta (ugyanaz a csempe, a kagyló, a műanyag ülőke és a szalaggal szigetelt cső).

photo_camera )

Vagy ön lát bármilyen a felújítást, vagy ez is egy újabb MSZP-s trükk?

És a még fontosabb kérdés: MI VÁR ÍGY A BALOLDALRA???

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.