Tíz évet kapott a lábodi pedofil

bűnügy
2014 június 24., 13:19
comments 11

Tavaly júliusban a férfi testvére kérte meg, hogy vigyázzon a tizenhárom éves, mozgáskorlátozott, középsúlyosan értelmi fogyatékos gyerekére. A testvér elment otthonról, ezután kezdte fogdosni az elítélt férfi a kislányt. A gyerek tiltakozni kezdett, erre pofon vágta a férfi és az ágyra fektette, ott lefogta és levette róla a nadrágját, leborotválta a nemi szerve környékét és fajtalankodni kezdett vele. A gyerek könyörgött, hogy hagyja abba, de a férfi elővette saját nemi szervét is, mikor a lánynak sikerült megszöknie a lakásból.

Az erőszakot tagadta a férfi, a fogdosást elismerte. A vádlott a tárgyalóteremben még eljátszotta, hogy nem hall semmit, de kinyomtatták a perbeszédeket, így jogerős ítéletet hozhatott a Kaposvári Törvényszék. (Sonline.hu)

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.