Alakul a PM-Ultras Liberi koalíció

politika
2014 június 25., 05:36
comments 10

Egy álmos kedd reggelen különösen meglepő blogbejegyzéssel indított Szabó Tímea opportunista ex-LMP-s, aminek sajnos nem az a címe, hogy ALL COPS ARE BASTARDS, hanem a nagyjából ugyanezt jelentő A szurkolók nem bűnözők.

A "Szabó Timi" álnéven publikált írás felhívja a figyelmet arra, hogy a világbajnokságon más sebességgel művelik a futballt, mint minálunk, majd mindent elkövet azért, hogy bebizonyítsa Orbán Viktor feleselegesen szórja a pénzt stadionépítésre. Ennek érdekében még a brazíliai vébére felhúzott arénákkal is példálózik, nagyvonalúan eltekintve a ténytől, hogy ott 300 millió dollárért beépítettek Amazónia közepére egy 40 000-es stadiont, amire semmi szükség nincs a torna vége után.

Szabó ezek után hosszas és felháborodott eszmefuttatásba kezd arról, hogy őt miért nézik bűnözőnek az új beléptetőkapunál, és egészen meglepő kérdést tesz fel:

Tényleg azt gondolják a fideszes „jogtudósok”, hogy tőlem is meg kell védeniük a szuperstadionok rendjét, tőlem és a hatéves kisfiamtól, akik rendszeresen járunk mérkőzésekre? 

Én egészen eddig a pontig azt hittem, Szabóból a liberális jogvédő beszél, de tessék, nem, ő tényleg a magyar drukkerek képviselője. Ennél jobban én csak akkor lepődtem meg Szabó Tímeával kapcsolatban, amikor kiderült, hogy egy korábban jobbikos, ma már magyarhajnalos arctól van gyereke.

Ha valaki tudja, Szabó milyen magyar csapat meccsére szokott járni, az vagy írja meg olvasói levélben, vagy vegyen neki szotyit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.