Ne, ismétlem NE rakja a hűtőbe a paradicsomot!

gasztronómia
2014 június 28., 17:04
comments 29

Egy régóta tartó hitvita végére próbál pontot tenni a QZ, ahol leírják, hogy ha berakja a paradicsomot a hűtőbe, akkor leáll a gyümölcs ízéért felelős enzim termelődése. Kérem, higgyenek a tudománynak, és tartsák a paradicsomot a kredencen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt