Orbán Viktor konzervatív európai szövetségese a Prideról

politika
2014 június 29., 11:07
comments 115

David Cameron brit miniszterelnök biztos nem konzultált még Európa erős emberével (esetleg helyettesével, Semjén Zsolttal), hogy mi van a melegek egyenjogúságával. Csak mert itt nagyon büszkén beszél arról, hogy az Egyesült Királyságban ha két ember szereti egymást, akkor összeházasodhatnak, függetlenül attól, hogy férfiak, vagy nők. És hogy ezt többek közt a Pride résztvevői érték el, és hogy büszke rá, hogy ő lehetett a miniszterelnök, amikor ez a törvény életbe lépett. Szólni kéne neki, hogy ezzel nem csak magát égeti, de a szövetségeseit is :(

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.