Elég Pride-os az időjárás

időjárás
2014 június 30., 11:35
comments 15
photo_camera Fotó: idokep.hu

Nyugaton késő délutántól szakadozni, csökkenni kezd a felhőzet, de keleten a záporok mellett késő estig zivatarok is kialakulhatnak, amiket az Alföldön itt-ott felhőszakadás, jégeső, szélvihar kísérhet. Éjszaka nyugat felől kiderül az ég, de keleten még eső, zápor, zivatar várható.

Holnap az ország nagyobb részén napos időre számíthatunk kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül, de keleten, északkeleten a zárt felhőzet felszakadozása után erőteljes gomolyfelhő-képződés ígérkezik, és szórványosan zápor, zivatar is valószínű. Az északnyugati szelet többfelé erős lökések kísérik, majd délután mérséklődik a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 26 fok között várható.

(MTI via OMSZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.