Luxusheroinnal, saját luxusjachtján ölte meg a luxusprostituált a Google volt vezetőjét

bűnügy
2014 július 10., 05:49
comments 154

Az úgy volt, hogy Forrest Timothy Hayes ötgyerekes családapa, aki korábban dolgozott a Sunnál, az Apple-nél és vezető pozíciót töltött be a Google-nél, még januárban Santa Cruzban parkolt jachtjával, ahová meghívott egy nőt, akivel "az interneten ismerkedett meg". Pontosabban egy sugar daddy oldalon, ahol idősebb, egyben gazdagabb férfiak keresnek maguknak nőket. Alex Catherine Tichelman meg is érkezett a yachtra, és a kamerák tanúsága szerint beadott Hayesnek egy adag heroint, amit úgy hozott magával.

photo_camera Tichelman (balra) és Hayes.

Amikor látta, hogy a férfi összecsuklik, összepakolta a tűket és a drogot, átlépett az élettelen test fölött, ivott egy korty vörösbort, lehúzta az ablakokon a redőnyt, hogy ne lehessen belátni, majd távozott. Gyilkossággal vádolják.

Hayest gyászolja felesége, Denise, gyermekei, Lauren, Danielle, Lily, Rosco és Zosia, és testvérei, Betty, Sandy és Palmer.

Tanulság: ne tarts a jachtodon vörösbort.

(LA Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.