Látta a füstöt? Érezte a szagát? Bökje be, hol vagy honnan!

Kedd délután leégett a Vasutas ház a Kodály köröndön. Az épület felső két szintje teljesen kiégett, a hatalmas tűz füstje kilométerekről is látszott - itt van egy csomó kép erről.

De ez hagyján. Az, hogy a füst messziről látszik, nem újdonság. Az indiánok se voltak hülyék, hogy füstjelekkel kommunikáltak. Na de arra azért nem gondoltam volna, hogy amikor délután hat felé hazaérek, még az otthonom közvetlen közelében is érezni fogom a szagát.

Maga érezte? Ha igen, itt egy remek térkép, amin bejelölheti, hogy hol érződött még a szag, vagy akár azt is, hogy honnan látta a tüzet. Ha még az időpontot is beírja, örökké hálásak leszünk! Ehhez a kép alatti "Látta a füstöt? Érezte a szagát?" linkre kell kattintani, ahol a bal felső sarokban van egy méretes, piros gomb "Edit" vagy "Szerkesztés" felirattal. Ha van hozzá türelme, kérem a látást lila, a szaglást magenta bigyóval jelezze!


Látta a füstöt? Érezte a szagát nagyobb térképen

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.