Tigrisek és medvék szaggatják ezt a japán farmert, és egy darab csak 270 ezer forint!

ÁLLAT
2014 július 16., 12:53

Japánban, az Ibaraki prefektúrában található Hitacsi város állatkertjében készültek mostanában talán a világ legdrágábban eladott farmerei.

A gondozók autógumikat és labdákat csavartak farmervászonba, utána pedig bedobták őket az állatkert vadállatainak, akik azonnal szét is szaggatták a szövetet. Miután az állatok megunták a játékot, a megtépázott vászonból nagyon menő farmereket varrtak.

A márkanév Zoo Jeans, és a nadrágok egyelőre nem kaphatók a japán boltokban, eddig csak egy árverésen lehetett megszerezni az eddig elkészült három párt. Az induló áruk 500 dollár (110 ezer forint) volt, de 1200 dollár (270 ezer forint) főlé is felment a licit. A bevételeket az állatkert és a WWF kapta.

Attól függően, hogy milyen állat tépázta meg, több modell is készült. Az L1-et oroszlánok, a T1-et tigrisek, a B1-et medvék fogai és körmei szaggatták.

A legdrágábban az oroszlános kelt el, pedig nem is az a legmenőbb, hanem a medvés.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.