Megint Szél Bernadett és Schiffer András az LMP elnökei

POLITIKA
2014 július 19., 15:02
photo_camera Fotó: Kallos Bea / MTI

Újraválasztotta őket az LMP országos kongresszusa. Megválasztották a párt 9 fős elnökségét is, ami a korábbi országos választmány feladatait veszi át. Ide automatikusan bekerül a két társelnök. A testület titkára Vida Attila, tagok még: Schmuck Erzsébet, Keresztes László Lóránt, Gerstmár Ferenc, Falusi Norbert, Lengyel Szilvia és Csarnó Ákos. A létszámcsökkenés oka, hogy az országos választmánytól eltérően az elnökségnek a regionális delegáltak már nem tagjai. A testület mandátuma egy évre szól. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.