Orbán Viktor állama: az új Magyarország 7 pontban

POLITIKA
2014 július 28., 12:22
comments 531

Orbán Viktor Tusványoson elmondta, hogy a liberális demokráciának befellegzett. De mi a baj a liberális demokráciával, a világ összes fejlett országának társadalmi berendezkedésével, és ha nincs liberális demokrácia, mi jön helyette? Itt van Orbán Viktor nemliberális demokráciája 1 ábrán, 7 pontban. A legtöbb egyébként már meg is valósult Magyarországon, még az EU-ból kéne kilépni, és betiltani néhány pártot. Aztán jöhet a munka. Enjoy!

lib_dem_hun

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.