Az RTL Híradóban ma tényleg kimondták, hogy Simicska Lajos. És azt is, hogy százmilliókat adhatott kölcsön Mészáros Lőrincnek

Média
2014 augusztus 01., 17:14

Június 10-e óta tart az RTL és a kormány háborúja a reklámadó miatt.  Kevesebb, mint két hónappal később az esti Híradóban, kimondták, hogy

Simicska Lajos

Magyarországon ezután bármi megtörténhet.

Kicsit ránk is pirított ma este az RTL. Plankó Gergő tegnapi, Simicskás cikke alatt találtak egy kommentet, ami arról szól, hogy a Fidesz legfontosabb gazdasági emberének tartott vállalkozó százmilliókat adott kölcsön Orbán Viktor miniszterelnök jó barátjának, a milliárdos Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesternek. Csomó ilyen jól értesült komment van, mi nem is foglalkoztunk vele. Az RTL viszont igen.

simicskaaaa

Felhívták a Közgépet, ahol a szóvivő

sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta, hogy Simicska pénzt kölcsönzött Mészárosnak.

Még mindig nem térek magamhoz. A belpolos, gazdaságos műfajban ennél jobb nincs. Egyfajta szingularitás ez, vagy valami olyasmi.

Volt még szó

  • a trafikmutyiról,
  • arról, hogy iszonyú drágán költözik majd a Várba a Miniszterelnökség,
  • Seszták Miklós fejlesztési miniszter különös cégügyeiről,
  • és a horribilis pénzbe kerülő új Puskás Stadionról.

De ezek azért az első sztorihoz képest nincsenek sehol.

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.