Az érpataki polgármester kivégezte Netanjahut és Simon Pereszt

POLITIKA
2014 augusztus 03., 19:01

Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere (aki legutóbb a Budapest Pride-on keltett nagyobb fetűnést, amikor azt kiabálta, fel akar szállni a buzik kamionjára) hangulatos eseményt hozott össze az általa vezetett településen:

felakasztott egy Benjamin Netanjahu-, és egy Simon Peresz arcú bábút.

Illetve egészen pontosan nem ő akasztotta fel, hanem parancsba adta a mögötte látható hóhérnak:

erpatak

A kivégzés előtt nagy taps mellett megtaposta Izrael átrajzolt zászlaját, amivel szerinte már az isteni ítéletet készítette elő.

erpatak2

A polgármester szerint Izrael vezetése az Antikrisztus szolgálatában áll, az ő eljövetelét készítik elő. Ezért még golyót sem érdemelnek, hanem a legmegalázóbb büntetés, a kötél általi halál jár nekik.

erpatak3

Simon Peresz szerinte azt üzeni a világnak, most végre megtérhet mestere, a Sátán mellé:

erpatak4

(A videó az erpatakimodell Youtube-csatornáról származik, a képek pedig a videóból.)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.