Magyar fejlesztésű hidegháborús társasjátékra őrül meg a világ

A Kickstarteren egy nap alatt összejött a pénz a [redacted] nevű hidegháborús társasjátékra, amiben egy meg nem nevezett ország nagykövetségére kell behatolni, és ellopni a titkos dokumentumokat. Mostanra a szükséges 9000 dollár helyett már 11 ezer gyűlt össze 248 támogatótól, és még két hét hátravan a kampányból. A sikerhez nyilván nem ártott, hogy a projektet egy híres társasjáték-kiadó cég, a Ludi Creations vette szárnyai alá, de ez semmit nem von le a fejlesztők érdemeiből, sőt.

redacted

A játék a készítők szerint a feszültségre, a gyanakvásra és a mélységre épít, főleg, hogy nem lehet tudni, ki kivel van. És ami a legszebb: a tervezők mind magyarok, név szerint: Vincze Mihály, Turczi Dávid és Nimmerfroh Katalin (ő a stáblista szerint az illusztrációs munkákban is részt vett).

Tekintsék meg ezt a videót, amin egy szakállas férfi olyan lelkesen beszél a játékbeli élményeiről, ahogy én férfit beszélni még csak autókról és nőkről hallottam. És most már magyar fejlesztésű hidegháborús társasjátékról is.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.