Mit gondolnak, a Juhász Pétert drogbűnözőző fidelitasosok a 444 fotóját lopták el a transzparensükhöz?

képzavar
2014 augusztus 07., 19:44
comments 232

Honnan ismerős a molinón lévő a fotó?

photo_camera Screenshot a Fidelitas Youtube videójából.

Ja, megvan. Nálunk volt. Botos Tomi csinálta.

photo_camera Botos Tamás, a 444 fotósának fényképe Juhász Péterről.

Jó, hát most a képet a srácoknak pont nem volt ideje elkérni tőlünk. Biztos nagyon kellett sietniük.

Meg az lehetett, hogy félreértették a jogi helyzetet. Nálunk ez van kiírva a szerzői jogok menüpontban, ami ott van minden oldalon:

"A honlapon közzétett cikkek, fotóművészeti alkotások, videók valamint egyéb szerzői alkotások csak a szerző, illetve a kiadó kifejezett írásbeli engedélyével használhatóak fel, többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé".

Ez meg ugye simán jelentheti azt is, hogy kérdés nélkül rárakhatják a fotónkat a transzparensükre.

Túl kell lépni egy ilyen apró bakin, tökre nem is mond el semmit például arról, hogy tisztelik-e az ifjú fideszesek másnak a tulajdonát. Majd belerázódnak ők még ebbe jobban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.