https://444.hu/assets/orbán-viktor-ftc-stadion-2.jpg

A nap, amikor Orbán Viktor megköszönte a Jóistennek az új Fradi-stadiont

futball
2014 augusztus 10., 18:51
comments 191

Ma felavatták az új Fradi-stadiont. Ezt:

photo_camera Fotó: Marjai János / MTI

A B-közép közben a BKV Előre-pályán tiltakozott.

 

Az új stadiont megnyitó ünnepségen (amin nem volt teltház) Rúzsa Magdi énekelte el a Himnuszt, a Sex Action-ös Szasza pedig a Fradi-indulót.

szasza

A megnyitón Fürjes Balázs kormánybiztos után Kubatov Gábor, az FTC elnöke, egyben a Fidesz pártigazgatója is beszédet mondott. A beszéd alatt a szurkolók végig fütyültek. Utána Orbán Viktor is beszélt, és megköszönte a Jóistennek a stadiont. Őt is kifütyülték.

photo_camera A miniszterelnök ünnepi beszédet mond. Jobbra Kovács „Kokó” István. (Fotó: Beliczay László / MTI)

A beszéde után Gripen vadászrepülőgépek szálltak el a Groupama Aréna felett. A stadionból állítólag nem látszott semmi. A gépek zöld-fehér csíkokat húztak volna az égre, de ez a türkmén stílusú ötlet úgy látszik, nem valósulhatott meg, a chemtrail-hívő magyarok nagy örömére. Közben dobosok doboltak a pályán.

photo_camera Fotó: Marjai János / MTI

A Ferencváros a nyitómeccset a Chelsea ellen játssza.

Életképek a nagy napról

 

photo_camera Sasok galambok! (Fotó: Beliczay László / MTI)
photo_camera A Ferencváros kabalafigurája a Ferencvárosi Torna Club új stadionja, a Groupama Aréna megnyitóján (Fotó: Beliczay László / MTI)
photo_camera Az ünnepség koreográfiával zárult (Fotó: Beliczay László / MTI)

 

 

photo_camera Fotó: Beliczay László / MTI

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.