Már egy éve pornó futhatott Zsigó Róbert honlapján

politika
2014 augusztus 12., 05:40
comments 30

A fideszes képviselő honlapjának címe, a zsigorobert.hu elérhető volt Zsigó Facebook-oldaláról és a parlament honlapjáról is. A Blikk szúrta ki, hogy a linkre kattintva átirányítódtak egy keményebb pornóoldalra. Amikor rákérdeztek, Zsigó államtitkárságáról megköszönték az információt, és lelőtték az oldalt. Szerintük Zsigó egy rosszindulatú tréfa vagy célzott, megrendelt támadás áldozata lett. Visszanézve az is kiderült, hogy Zsigó honlapján több mint egy éve pornográf tartalom futott, azaz az államférfinak közös dolgaink előrébb vitele mellett régóta nem volt ideje, hogy honlapját is gondozza. Így történhetett a malőr.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.