A miniszter, aki soha nem beszélt még Simicskával, nem is akar beszélni Simicskával

POLITIKA
2014 augusztus 14., 8:55
comments 29

Seszták Miklós fejlesztési miniszterről van szó, akit éppen a Simicska-közeli sajtóban támadnak az eddig remekül prosperáló vállalkozásokat érintő terhek miatt. A miniszter azt mondta az ATV-nek még hétfőn, hogy soha nem beszélt Simicska Lajossal, és nem ismeri személyesen.

Ha rajta múlik, ez a jövőben is így lesz. Legalábbis a ma megjelent Figyelőben is rákérdeznek arra, hogy keresték-e Simicska környezetéből, hogy tárgyalnának, beszélnének vele.

„Nemcsak Simicska úrral, de senki mással kapcsolatban nem folytatunk semmilyen konkrét beszélgetést. A miniszternek nem az a dolga, hogy egyes vállalatok vagy vállalatcsoportok vonatkozásában, a minisztérium működéséhez nem szorosan kapcsolódó tevékenységi körben bármilyen egyeztetést folytasson. Így emiatt nem is kereshettek."

Kövér László is üzent ma a haszonleső Biberachoknak, néven nem nevezve, de nem nehezen beazonosíthatóan Simicskának.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt