A miniszter, aki soha nem beszélt még Simicskával, nem is akar beszélni Simicskával

POLITIKA
2014 augusztus 14., 08:55
comments 29

Seszták Miklós fejlesztési miniszterről van szó, akit éppen a Simicska-közeli sajtóban támadnak az eddig remekül prosperáló vállalkozásokat érintő terhek miatt. A miniszter azt mondta az ATV-nek még hétfőn, hogy soha nem beszélt Simicska Lajossal, és nem ismeri személyesen.

Ha rajta múlik, ez a jövőben is így lesz. Legalábbis a ma megjelent Figyelőben is rákérdeznek arra, hogy keresték-e Simicska környezetéből, hogy tárgyalnának, beszélnének vele.

„Nemcsak Simicska úrral, de senki mással kapcsolatban nem folytatunk semmilyen konkrét beszélgetést. A miniszternek nem az a dolga, hogy egyes vállalatok vagy vállalatcsoportok vonatkozásában, a minisztérium működéséhez nem szorosan kapcsolódó tevékenységi körben bármilyen egyeztetést folytasson. Így emiatt nem is kereshettek."

Kövér László is üzent ma a haszonleső Biberachoknak, néven nem nevezve, de nem nehezen beazonosíthatóan Simicskának.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.