Ez egy nagyon félelmetes térkép arról, hogy milyen katonai felszerelést kaptak az amerikai rendőrök

POLITIKA
2014 augusztus 17., 16:39
comments 63

fegyverek

A New York Times rakta össze, rajta vannak a csapatszállítók, a gránátvetők, páncélok, gépfegyverek. Szinte mindenhova jutott valami. A Vox közben szépen összeszedte, hogy miért került ennyi fegyver a rendőrökhöz Amerikában. A 2001-es támadások után mindenki attól tartott, hogy a helyi rendőröknek kell majd felvenniük a harcot a terroristákkal, csak aztán ez nem történt meg.

Ez meg egy Twitter térkép arról, hogy a világban mikor, mennyit foglalkoztak azzal, hogy a fergusoni rendőrök lelőttek egy fegyvertelen fekete fiatalt, ami miatt aztán súlyos zavargások kezdődtek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.