Bolti lopáson érték a pécsi rendőrvezetőt

bűnügy
2014 augusztus 18., 05:31
comments 60

Pécsen egy rendőrőrs parancsnokhelyettese próbált ellopni egy parfümöt az egyik helyi drogériából. A 35 éves D. István lekaparta a parfümön lévő lopásgátló címkét, aztán zsebre vágta az árut. Ezt azonban látta a bolt egyik női biztonsági őre.

„Felszólítottam, hogy tegye vissza a polcra a terméket, de ő ehelyett menekülni kezdett. Kifutott a boltból, szaladtam utána, és pár méter után a földre vittem”

- mesélte a nő, aki kihívta a rendőröket és érkezésükig visszatartotta a tolvajt.

A Bors információi szerint a D. István nem tudta megmondani, miért lopott. A lap azt írja, hogy a férfinak 300 ezer forintos fizetése volt, és azt is, hogy D. vasárnap önként felmondott a munkahelyén. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság azonban egyik értesülést sem erősítette meg. (Bors)

UPDATE:

Dél körül ez a hír jelent meg az MTI-ben:

Nyári Roland - pontosítva és kiegészítve a Borsban hétfőn megjelent információt - elmondta, hogy július 20-án, az akkor még Bóly rendőrőrsén parancsnokhelyettesként dolgozó D. István egy pécsi drogériában eltávolította egy 14 ezer forint értékű parfüm áruvédelmi címkéjét, majd az illatszerrel elsétált.

Viselkedése gyanússá vált az alkalmazottaknak, ezért a biztonsági őr utánament, és felszólította, hogy menjen vissza vele az üzletbe. A férfi ennek eleget tett, de út közben eldobta a parfümöt, amelyet azonban a lopás gyanúja miatt kihívott rendőrök megtaláltak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.